متاتریدر یا تریدینگ ویو
برای ورود و معامله در بازارهای مالی در گام اول نیاز است تا تحلیل مناسبی از بازار داشته باشید. متاتریدر و تریدینگ ویو از پرطرفدارترین ابزارهای موجود برای تحلیل بازارهای مالی از قبیل فارکس، اوراق بهادار تهران و غیره میباشند که امکانات و طراحی موجود در آنها با هم متفاوت میباشد اما هر دو سیستم هدف یکسان که همان در اختیار قرار دادن بهترین ابزار برای تحلیل میباشد را دنبال میکنند. در این مقاله تصمیم داریم تا نقاط قوت و ضعف این دو سیستم را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
مزیت های نرم افزار متاتریدر ۴ و ۵
دسترسی مستقیم
در متاتریدر این امکان فراهم شده است تا کاربر بتواند سفارش خود را هم در کنار تحلیل بازار ارسال کند که باعث صرفهجویی در وقت میشود و میتوان از آن به عنوان یکی از بزرگترین مزیتهای این سیستم نام برد. اهمیت این موضوع در بازارهایی مانند فارکس که نوسانات بالا بوده و حتی ثانیهها هم میتواند مهم باشد، بیشتر میشود.
طراحی ساده
متاتریدر از جمله اولین نرمافزارهایی به شمار میرود که برای تحلیل بازار در اختیار معامله گران قرار گرفت و ازاینرو طراحی آن ساده میباشد. طراحی آن بیشتر به این شکل به نظر میرسد که پروندههای موجود در ویندوز را باز میکنید. از دید برخی این طراحی ساده باعث راحتی کار با آن شده و به همین دلیل آن را یک مزیت بزرگ میدانند اما برخی دیگر اعتقاددارند این طراحی ساده نمیتواند چندان کارآمد باشد.
عملکرد شگفتانگیز
نرم افزار متاتریدر برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ رونمایی شد که در این مدت توانست بسیاری از نیازهای معامله گران را تامین کند. شرکت طراحی کننده این سیستم در طول این ۱۵ سال نقصها و اشکالات آن را برطرف کرده است و ازاینرو سیستم کنونی را میتوان تقریباً بدون نقص دانست.
معایب نرم افزار متاتریدر
از برگترین معایب متاتریدر از دیدگاه معامله گران، کمبود تعداد اندیکاتور میباشد. در متاتریدر ۴ حدود ۴۰ اندیکاتور وجود دارد. هر چند که این تعداد برای معامله گران مبتدی کافی به نظر میرسد اما نمیتواند احتیاجات معامله گران حرفه ای را تامین کند. تایم فریم
در نرم افزار متاتریدر ۹ تایم فریم مختلف برای بررسی بازار وجود دارد که نمیتواند برای معامله گرانی که به دنبال رویدادهای مشابه در سالهای گذشته هستند مناسب باشد.
مزیت های تریدینگ ویو
کامودیتی یا جامعه
در سیستم تریدینگ ویو بخشی وجود دارد که در آن معامله گران میتوانند تحلیلهای خود از بازار را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. این کار باعث میشود تا هم مبتدیان با شیوه تحلیل افراد متخصص آشنا شوند و هم تحلیلگران از نظرات یکدیگر استفاده کنند.
بدون نیاز به ثبت نام
استفاده از تریدینگ ویو نیاز به ثبت نام ندارد و به راحتی میتوان برای تحلیل بازارهای مالی مختلف از آن استفاده کرد.
نمایش تمامی ابزارهای مالی
تریدینگ ویو پلتفرم مستقلی میباشد که میتوان تمامی بازارهای مالی اعم از جفت ارز، ارز دیجیتال، سهام، کالا و غیره را در آن تحلیل کرد.
معایب تریدینگ ویو
همانطور که اشاره شد در سیستم تریدینگ ویو دسترسی مستقیم به بازار وجود ندارد و همین موضوع میتواند برای افرادی که در بازارهایی مانند فارکس با نوسان بالا فعالیت میکنند، مشکل ایجاد کند.
اگر در انتخاب سیستم معاملاتی مناسب تردید دارید باید مزایا و معایب گفته شده هر دو سیستم را بررسی کنید و سپس نسبت به انتخاب آن اقدام کنید. البته این بدان معنا نمیباشد که شما مجاز به انتخاب یک سیستم میباشید و میتوانید بسته به نیاز خود از هر دو سیستم به صورت همزمان استفاده کنید.